Wild Wild West

Wild Wild West: The Great Train Heist er en original spilleautomat, som ble utviklet av NetEnt i begynnelsen av 2017. Som du sikkert har gjettet allerede, så skildrer spillet et stort togrøveri i det vilde vesten. Maskinen har 5 hjul og kun 10 betalingslinjer, og minner litt om DOA-automaten, bortsett fra at denne hadde mange flere betalingslinjer. Wild Wild West er ikke noe forenklet spill i forhold til andre. Samtidig har det fantastisk grafikk og lyd, mange nye animasjoner og et greit utvalg av bonusfunksjoner, som er med til å sikre at handling og underholdning blir ivaretatt.

Hvis du noen gang har hatt en fantasi om å rane et damptog i det ville vesten, så gir NetEnt deg en liten smakebit gjennom denne virtuelle spilleautomaten. Det er tid for å hente seksløperen din og ri avgårde med gjengen din for å ta tog nummer syv og tømme det dens rike last!

Spillesymboler

NetEnt viser stor oppmerksomhet til de mange detaljene i dette spillet, noe som er med til å gjøre spilleopplevelse fantastisk. Her tenker vi på alt fra bakgrunnsmusikken under basisspillet inspirert av Johnny Cash, til spinnknappen som er utformet som en revolver tønne. Her har de enda tatt med lyden av en spinnende russisk roulette! Det er slike detlajer som gjør at NetEnt ofte presser seg foran mange av konkurrentene sine, spesielt når vi ser på spillets design.

De fire gjengmedlemmene er de symbolene som betaler best, og her kan du få mellom 200 – 500x innsatsen hvis du lander fem av dem. Det er ganske stor forskjell på å lande tre like gjengmedlemmer og fem av dem, siden du kun får mellom 15 – 25x innsatsen igjen for tre like. Blant de lavest betalende symbolene finner du ganske riktig de vanlige kortsymbolene, og her får du mellom 5 og 100x innsatsen igjen. Litt rart at de bruker mye tid på å utforme flotte kortsymboler, når de like gjerne kunne ha skreddersydd et annet type symbol?

Spilloppsett og funksjoner

Ettersom betalingslinjene er faste trenger du kun å velge myntverdi og innsatsnivå før du begynner å spinne. Spillet har også en automatisk spinn-knapp, hvis du har lyst til å lene deg tilbake, slappe av og nyte showet. Minsteinnsats er på kr 2 og den maksimale innsatsen er på kr 1200 per spinn. Du kan innstille myntverdien fra 0,1 til 1 og innsatsnivået fra 1 til 10. Det bør derfor være en automat som kan tilfredsstille både de vanlige spillerne og storspillerne. Legg dertil en sjenerøs RTP på nesten 97 %, noe man ikke ser så ofte.

Er det en ting vi kanskje kunne tenke å fjerne fra spillet, så er det hurtigspinn-funksjonen. Spilleautomaten har allerede fra før av noen av de raskeste hjulene vi har opplevd blant NetEnt sine mange spill, og det virker komplett unødvendig å skulle gi dem ytterligere fart.

Spilleplan

Når vi ser på de ulike funksjonene, så er de gylne pengeskapene det første du må se etter. Lander du tre av disse kan du på et enkelt spinn heve en gevinst på mellom 5 og 50x innsatsen din, noe som enda kun er en sekundær bonus. Det du vil være mest opptatt av er å lande tog nummer syv. Dette toget fungerer også som scatter-symbol,og lander du 3, 4 eller 5 av dem kan du se frem til henholdsvis 10, 20 eller 30 gratisspinn. Det første antall gratisspinn er jo ganske sjenerøst, men det er også mulig å reaktivere dem, slik at potensialet kan bli stort. Kanskje en av de her uendelige bonusrundene som gir en lang rekke gevinster!

Wild Wild West kan også by på fire forskjellige wild-symboler. Det vanlige wild-symbol dukker kun opp i basisspillet, men når du kommer til lykkehjulet, så vil det bli valgt et tilfeldig wild-symbol, som vil være med når du bruker dine gratisspinn. Når lykkehjulet stopper, vil du enten få vanlige wild-symboler, utvidede wild-symboler, wild-symboler med multiplikatorer eller scatter wild-symboler. Disse vil bli på hjulene mens du bruker dine gratisspinn. Får du reaktivert gratisspinn rundene blir det valgte wild-symbolet der uansett. Wild-symbolene har også sin egen verdi, og de gir deg samme gevinst som hvis du lander de tre, fire eller fem av gjengmedlemmene. Det vil si 500x innsatsen om du lander dem på alle fem hjul.

En kort oppsummering

Det er liten tvil om at dette er en av NetEnt sine beste spilleautomater. En av grunnene er den gode visuelle presentasjonen som de grafiske artistene hos NetEnt har utviklet. Spillet har samme grafikk som den du finner i tegneseriene, noe som er veldig hyggelig å se på. Symbolene er svært detaljerte og kommer i flotte farger. Det er morsomt og spennende å spille på automaten og samtidig kan du vinne ganske pene premier, spesielt under gratisspinn-funksjonen. Når alt kommer til alt er Wild Wild West: The Great Train Heist et flott spill, som fortjener din tid og oppmerksomhet.