Game of Thrones

Hvis du liker bøkene eller TV-serien som er basert på dem, så vil du sannsynligvis også like å prøve spillversjonen fra Microgaming. Her blir du belønnet for å finne de riktige symbolene og du kjenner helt sikkert de fleste av dem fra nettopp tv-serien, som har gått sin seiersgang over hele verden. De fire slektene Baratheon, Lannister, Stark og Targaryen, kjemper alle om jerntronen. Du kan enten bli med og støtte favorittslekten din, og bli belønnet for å prøve å beseire de andre, eller du kan prøve å slå dem alle og ta jerntronen selv.

Hele spillet går ut på å finne matchende symboler, og når dette skjer så henter du gevinster. I tillegg vil de beste spillerne i kamp også vil bli tildelt bonuser, inkludert en wild bonus, stablede wild bonuser, scatter bonuser, gratisspinn bonuser og en spektakulær gamble-funksjon. Det er mulig å forandre innsatsen før hvert spinn og på den måten er det enkelt å finne en innsats som passer for de fleste spillere. Sist, men ikke minst, kan du nyte å spille Game of Thrones via mobilen din, nettbrettet eller Pcen. Selv om spillets historie foregår i en tidsalder som ikke finnes lengre, kan du være sikker på at spillet Gam of Thrones ikke er noen gammel spilleautomat!

Microgaming sine mange spilleautomater

Det kan være vanskelig å finne ut hvor man skal begynne når utvalget er såpass stort som det Microgaming kan tilby. De mest kjente titler de står bak, er formentlig Avalon, Thunderstruck, Immortal Romance og Hot As Hades, selv om det er mange andre kule spill som gjemmer seg i selskapets spillkatalog. De spillere som er fans av de klassiske fruktautomatene, vil sikkert nyte Break Da Bank, Joker 8000 og Cosmic Cat. Hvis du liker spill som er litt mer utførlige når det gjelder design og funksjoner, bør du ta en titt på Supe It Up, Lost Vegas og Dragonz.

Porteføljen til Microgaming inneholder i tillegg lisensierte spill, som har blitt inspirert av store blockbuster film og tv-serier. Her finner du titler som Terminator 2, Jurassic Park og selvsagt Game of Thrones. Det er også Microgaming som har utviklet verdens kanskje mest kjente progressive jackpot – Mega Moolah. Denne automaten er også kjent som “The Millionaire Maker”, med minimumsutbetalinger på kr 10 millioner, en premie som er garantert av Microgaming. Den hittil største gevinsten som en spiller har fått med seg er svimlende 150 millioner. Mon ikke den aktuelle spilleren var godt fornøyd?

Spesielle symboler

Game of Thrones har en rekke forskjellige symboler på hjulene, hvorav noen av dem har stor innflytelse på spillets gang. En kategori av symboler består kun av spillekort fra knekt og opptil ess. Lander du tre eller flere ved siden av hverandre fra venstre mot høyre, har du en vinnende kombinasjon og dermed en gevinst. De ulike slektene våpenskjold innen Game of Thrones sitt univers er den neste kategori med symboler. Disse er i stigende rekkefølge i henhold til deres utbetalinger; dragen til House of Targaryen, ulven til House of Stark, løven til House of Lannister og kronhjorten til House of Baratheon. Symbolene kan gi deg mellom 2 til 50x innsatsen din, avhengig av om du lander tre, fire eller fem av hver.

Det er også wild- og scatter-symboler å ta hensyn til. Wild-symbolet er utformet som spillets logo, og kan erstatte alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet. Når vi snakker om scatter-symbolet, så er det representert av selve jerntronen til Westeros.

Bonusfunksjoner

Game of Thrones har med flere funksjoner som vil ha stor effekt på spillet, og vil gjøre opplevelsen så mye bedre. En av dem er gratisspinn-funksjonen, som kan utløses når du treffer tre eller flere scatter-symboler på en enkelt spinn. Når du får aktivert denne funksjonen, får du velge en av de fire slektene. Avhengig av hvilken du velger, får du et visst antall gratisspinn og en gevinstmultiplikator. Hver slekt kommer med en egen premie, og det er opp til deg å bestemme hvilken som passer best for deg. Hvis du imidlertid ikke er heldig nok til å lande tre scatter-symboler og i stedet kun lander to av dem, så vil du likevel få gevinst.

Baratheon tildeler åtte gratisspinn og alle gevinster blir multiplisert med 5x. Lannister gir deg 10 gratisspinn og eventuelle premier blir multiplisert med 4x, mens Stark er verdt 14 gratisspinn og en miltiplisering på 3x. Du kan også velge Targaryen og her får du 18 gratisspinn og premiene blir multiplisert med 2x. Lander du derimot 5 scatter-symboler på et enkelt spinn, så kan du begynne å smile bredt, for da har du vunnet 1200x innsatsen.

Konklusjon

Alt i alt er Game of Thrones en veldig interessant spill, men når kanskje ikke helt samme høyder som andre spillene fra Microgaming som er basert på film og tv-serier. Historien om Game of Thrones er absolutt massiv, og det er litt av en oppgave å formidle dette gjennom en spilleautomat. Likevel er det selvsagt mange spennende detaljer med i spillet, og det er gode sjanser for å hente pene gevinster. Automaten har en RTP på 96,4 % og det er ganske pent sammenliknet med andre spill. Satser du på å lande de store gevinstene, så er det igjen gratisspinn-funksjonen du skal ha aktivert.